vineri, iunie 25, 2010

WORLD CUP 2010

De o lună şi mai bine fotbalul a ieşit pe primul loc în topul discuţiilor , cel mai frumos sport şi-a depăşit luna aceasta popularitatea în spectatori şi răspândire . Surprize , emoţii , goluri - mai pe scurt , tot de ce e nevoie pentru o vizionare zilnică captivantă .

duminică, iunie 20, 2010

Program FC BARCELONA in turneul din Asia !

FC Barcelona are un program incarcat in vara lui 2010, jucatorii urmand a avea o scurta pauza dupa Campionatul Mondial de Fotbal Site-ul clubului FC Barcelona anunta programul de pregatire al echipei de fotbal in aceasta vara.

vineri, iunie 18, 2010

Messi scrie SMS-uri lui Cesc !

Englezii de la Mirror publica o declaratie de-a lui Messi, in care argentinianul spune ca l-a bombardat de Fabregas cu mesaje ca sa vina la Barca: "La fel am facut si cu Pique cand a venit de la Manchester. I-am dat o gramada de SMS-uri lui Cesc ca sa vina la Barca. Stiu ca decizia de a parasi Arsenal va fi una dificila, de asta incerc sa-i dau un impuls. Mi-ar placea tare mult ca Cesc sa vina la Barcelona. Il cunosc foarte bine si as vrea sa joc din nou cu el", a explicat Messi.

miercuri, iunie 16, 2010

Nu mai avem nevoie de Ibra : " Luaţi-l vă rog cineva "

Guardiola si noul presedinte al Barcei Sandro Rosell s-au intalnit pentru a pune la cale plecarea lui Zlatan Ibrahimovic! Cu banii de pe Ibra, Barcelona vrea sa-si ia cel putin un super atacant, scriu catalanii de la Sport.

marți, iunie 15, 2010

Preşedinte nou - planuri vechi !

Noul preşedinte a FC BARCELONA , Sandro Rossel a declarat că nu va renunţa la transferul lui Fabregas de la Arsenal . Singur Cesc , arde de nerăbdare ca să se întoarcă din RSA direct în Spania , acasă , la Barcelona !
Rossel spunea : " - Trebuie să mă întîlnesc cu Laporta ca să aflu la ce etapă se află negocierele cu Arsenal privind transferul lui Fabregas . Dacă antrenorii noştri îl vor în echipă , atunci noi nu vom face nici un pas înapoi "

Ozil dorit de Barca !

Mijlocaşul german de origine turcă , Mesut Ozil , care joacă la Werder Bremen ar putea ajunge la Barca . Este dorit la Barcelona după mondiale , confirmă un rând de ziare sportive .Calităţile sale de mijlocaş ofensiv + jocul strălucit la mondial îi poate croi lui Ozil un viitor alături blaugrana .

Dani Alves refuză prelungirea . Ofertă pentru el şi Toure de la Manchester City !

Mondialul a început de trei zile şi toţi ochii englezilor au fost aţintiţi spre partida cu SUA. Totuşi, Manchester City a reuşit să mute atenţia tuturor către ofertele pe care le-a făcut pentru Dani Alves şi Yaya Toure.

Pro sau contra VUVUZELELOR ?

Deşi acest blog nu are nimic cu RSA şi Campionatul Mondial ce se petrece acolo dar are legătură directă cu unii jucători care joacă acolo pentru echipele sale naţionale şi cu fotbalul însuşi . O temă mult discutată în ultimele zile , începînd cu meciul de start dintre Mexica şi RSA , este tema vuvuzelelor .

Favoritul meu la "Gheata de aur" e Villa !

David Villa este favoritul meu pentru gheata de aur de la Campionatul Mondial din Republica Sud Africană . Pentru Villa mondialele s-au început în 2006 , unde a debutat cu o dublă în faţa Ucrainei . Proaspătul catalan are toate calităţile pentru a deveni golgheterul nr.1 a mondialelor .

Torres este mai APROAPE de Barcelona decat Cesc Fabregas!

Daca Cesc Fabregas era dat ca sigur la Barcelona, iata ca pretul de 70 de milioane de euro pe care Arsenal l-a stabilit pentru capitanul ei reprezinta o piedica. Arsenal nu este dispusa sa mai lase din pret, iar Barcelona si implicit noul presedinte Sandro Rosell nu vrea sa plateasca mai mult de 50 de milioane.

duminică, iunie 13, 2010

Rooney : "As prefera sa joc cu Messi decat cu Ronaldo"

Decarul lui Manchester United a aruncat câteva fraze tăioase ex-coechipierului său Ronaldo care acum evoluiază la real Madrid . Zvonurile despre eventualul transfer a lui Rooney la Real sau Barca circulă de vreo jumătate de ani şi englezul a hotărât să pună punct , afirmând că dacă şi va părăsi Anglia , atunci numai pentru un transfer la Barca .

Rossel il schimba pe Laporta !

Rosell, in varsta de 47 de ani, presedinte din 2003, a avut doua mandate la FC Barcelona si nu s-a mai putut prezenta la alegeri dupa ce a reusit o serie istorica de victorii in ultimii ani: Liga Campionilor (2006 si 2009) si campionatul Spaniei (2005, 2006, 2009 si 2010).

vineri, iunie 11, 2010

Moratti îl vrea pe Ibra înapoi

Massimo Moratti este gata sa dea 40 de milioane de euro pentru Javier Mascherano si Dirk Kuyt, suma care ar prinde bine englezilor aflati in criza financiara.Moratti este dispus sa-l aduca din nou pe Ibrahimovic de la Barcelona:

Turneul asiatic al Barcelonei !

FC Barcelona si-a programat pentru luna august doua amicale in Asia, contra unei selectionate a primei ligi coreene si contra campioanei Chinei FC Barcelona va efectua un turneu promotional in aceasta vara in Asia in cadrul caruia va sustine 2 meciuri amicale.Primul meci va fi impotriva unei selectionate all star din cadrul ligii coreene.

Iarăşi luptă cu REAL : Gregory van der Wiel, noua tinta a Barcelonei pentru postul de fundas dreapta


Urmatorul transfer al Barcelonei ar putea fi internationalul olandez Gregory van der Wiel de la Ajax Amsterdam, o rezerva ideala pentru Dani Alves.

sâmbătă, iunie 05, 2010

Transfer imposbil , transfer fără logică şi ruşine : " Mourinho îl vrea pe Fabregas la Madrid "

Real Madrid a pus ochii pe Cesc Fabregas, insa numai in cazul in care nu iese transferul lui Steven Gerrard de la Liverpool!
Jose Mourinho a dat unda verde pentru o oferta din partea Realului catre Arsenal, chiar in momentul in care transferul lui Fabregas la Barca era ca si facut.

vineri, iunie 04, 2010

Valdes a debutat la nationala Spaniei .

Odata cu debutul in amicalul cu Coreea de Sud, Victor Valdes a devenit primul portar al Barcelonei care apara buturile Spaniei dupa o pauza de 16 ani..

Un mexican ramiine !

Talentatul mijlocas Jonathan dos Santos este primul dintre jucatorii ale caror contracte expira pe 30 iunie care a semnat o noua intelegere Site-ul oficial al clubului FC Barcelona anunta ca tanarul mijlocas mexican Jonathan dos Santos si-a prelungit contractul cu clubul catalan pana in 2012, urmand sa aiba o clauza de reziliere de 30 de milioane de euro.

joi, iunie 03, 2010

Ibra la Chealsea ?

Anuntat transferabil de Guardiola, Ibrahimovic este la un pas sa bata palma cu Chelsea.
Presa din Spania anunta ca atacantul Barcelonei isi face vacanta la Miami chiar in hotel cu Ancelotti. "Chelsea este un club care i-ar putea satisface pretentiile lui Ibra", scrie astazi Sport.es

Fabregas apeleaza la FIFA ca sa plece de la Arsenal

Cesc Fabregas este dispus la orice pentru a ajunge la Barcelona - cel putin asa sustine site-ul goal.com care anunta ca jucatorul este la un pas sa apeleze la armele legale pentru a rupe definitiv legatura cu Arsenal.

BILD : Barca îl doreşte pe Robben

Conform BILD echipa catalană doreşte să aducă pe Camp Nou pe probabil cel mai bun om a Champions League din anul ăsta , pe Arjen Robben . Conform tabloidului german conducerea echipei catalane este gata să ofere lui Bayern 40 de milioane de euro pentru jucătorul naţionalei Olandei .

Leo Messi - cel mai bun jucător a campionatului Spaniei !

Atacantul argentinian a Barcelonei Leo Messi a fost numit pentru a 2-a oară la rând cel mai bun jucător a campionatului spaniol . La votare au participat aşa legende ca Zinadine Zidane , Luis Suares , Fernando Hierro , Johan Cruyff şi Fabio Capello .
pe locul 2 a fost numit portughezul Cristiano Ronaldo , cu 26 de voturi alături de 34 a lui Messi . Pe locul 3 a fost numit la fel un jucător a Barcelonei şi anume Xavi
!

Barca aruncă tinerii afară din echipă !

Un fenomen aproape nevăzut anul ăsta la Barca , câţiva jucători tineri a echipei nu vor mai aparţinea blaugranei . Unul din ei este Martin Caceres , uruguaianul a petrecut un an în Italia la Juventus în arendă , Caceres ar vrea să rămîină la Juve , dar este obligat să se întoarcă pe motiv că " bătrîna senioră " nu are nevoie de el .

Arsenal oficial respinge oferta Barcelonei pentru Fabregas !

Arsenal a anuntat pe site-ul oficial ca a respins oferta de 35 de milioane de euro a Barcelonei pentru Cesc Fabregas!
"Cesc Fabregas este sub contract cu Arsenal pana in vara lui 2015!

marți, iunie 01, 2010

Caceres obligat să revină , Assulin pleacă gratis

Dupa cum a anuntat inca de ieri cotidianul italian La Stampa, Juventus nu isi va exercita dreptul contractual de a-l transfera definitiv pe Martin Caceres, astfel ca acesta se va intoarce dupa Campionatul Mondial din Africa de Sud la Barcelona.

Interviu cu Andres Iniesta !

Au mai ramas 16 zile pana la debutul Spaniei la Campionatul Mondial. Cum este in Austria?
Iniesta: Foarte bine. Ma simt excelent dupa accidentare la capatul primei saptamani complete de antrenament din ultimele doua luni!