sâmbătă, aprilie 10, 2010

Real Madrid, lovita de ghinion in ziua de 10

Cifra 10 pare a reprezenta ghinionul pentru Manuel Pellegrini et comp in acest sezon. Pentru inceput, a fost 10 noiembrie 2009, ziua care a intrat in istoria clubului blanco drept cea mai rusinoasa eliminare suferita vreodata de gruparea de pe Concha Espina. Modesta Alcorcon castigase in mod uluitor meciul tur cu Real Madrid cu un neverosimil 4-0.
Eliminarea a fost insa certificata pe Santiago Bernabeu intr-o zi de 10, atunci cand golul lui Rafael Van der Vaart a fost insuficient pentru a surmonta diferenta inexcplicabila de paru goluri oferita de meciul tur alcorconilor. Elevii lui Anquela i-au blocat pe madrileni in ciuda faptului ca toti specialistii media si nu numai vedeau o goleada a madrilenilor. Real a avut in acel meci 12 suturi pe spatiul portii si a lovit bara de trei ori.
Al doilea mare soc al sezonului s-a produs tot in data de 10. De aceasta data martie 2010. Real Madrid invinsa in tur de Lyon cu 1-0 nu a reusit s-o elimine pe actuala semifinalista desi deschisese scorul in minutul 7. Higuain a ratat cu poarta goala, iar madrilenii nu au transformat intr-un alt gol nici unul din cele 16 suturi pe poarta. A facut-o in schimb Miralem Pjanic, la primul sut pe spatiul portii pentru francezi, iar Real era eliminata si din Champions League tot intr-o zi de 10.
Astazi 10 aprilie, Real da piept cu Barcelona si cu posibilitatetea ratarii celui de-al treile obiectiv al sezonului. In plus, cosmarul Lionel Messi, poarta pe tricou la Barcelona numarul 10, acea cifra care o loveste si urmareste pe Real Madrid in acest an. Se va produce un nou soc?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu