luni, mai 10, 2010

Andres Iniesta ar putea reveni forţat !

Totuşi catalanul pur sânge , Iniesta , va mai juca odată p-u Barca în sezonul curent necătând la toate declaraţiile medicilor . E posibil să joace în ultimul meci de campionat împotriva lui Valiadolid . Xavi Hernandez este suspendat pentru ultima etapa a Primerei Division in care FC Barcelona va primi vizita lui Real Valladolid, ceea ce face ca in momentul de fata Pep Guardiola sa aiba doar trei mijlocasi valizi in lot, Sergio Busquets, Yaya Toure si Seydou Keita. Tehnicianul catalan va apela probabil la urmatoarele antrenamente la serviciile tanarului Thiago Alcantara, dar vestea buna este ca pana la ora meciului cu Valladolid l-ar putea recupera si pe Andres Iniesta!

Optarul Barcelonei a suferit o ruptura musculara la bicepsul femural de la piciorul drept in urma cu trei saptamani si medicii i-au prezis o absenta de o luna, astfel ca stafful medical al clubului blaugrana spera in recuperarea sa in urmatoarele zile. Probele medicale pe care le-a sustinut jucatorul in ultimele zile au relevat ca recuperarea decurge bine, astfel ca el ar putea sa inceapa antrenamentele alaturi de restul jucatorilor in cea de-a doua parte a saptamanii. Chiar si asa, este putin probabil ca el sa prinda unsprezecele de start in jocul de duminica de pe Camp Nou, fiind stiut faptul ca Guardiola nu agreeaza titularizarea imediata a jucatorilor care revin dupa accidentari, dar tehnicianul ar putea cel putin sa ii acorde cateva minute in repriza secunda, mai ales daca situatia o va impune.

In schimb, este de asteptat ca in unsprezecele de start al Barcelonei in ultima partida a sezonului sa reapara Eric Abidal, revenit in jocul cu Sevilla dupa o pauza de cinci saptamani. Internationalul francez i-a luat locul lui Maxwell in repriza secunda a meciului de pe Ramon Sanchez Pizjuan dupa ce brazilianul a acuzat dureri la bicepsul femural de la piciorul drept, primele examene medicale relevand faptul ca este vorba de o ruptura asemanatoare celei suferita de Iniesta. Chiar si daca nu ar fi aparut aceasta accidentare, Maxwell nu ar fi putut sa joace contra lui Valladolid, fiind suspendat dupa ce a vazut cel de-al cincilea cartonas galben al stagiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu