sâmbătă, mai 29, 2010

Problema extremei dreapta din difensivă .

E vorba de Daniel Alves care joacă magnific pe dreapta , dar brazilianul nu este de fier şi în cazul unor accidentări sau primeşte prea multe cartonaşe avem nevoie de un skimb p-u el .
Până acum rolul de fundaş dreapta în lipsa lui Alves îl juca capitanul catalan Carles Puyol , dar Carles măcar că este un mare jucător , dar s-a născut în centrul apărării , acolo unde îi şi este locul .
Am întocmit un top 3 p-u "Problema extremei dreapta din difensivă" :
1)Emanuel Eboue .
28 de ani , originar din Coasta de Fildeş , un om care îşi ştie rostul în echipă şi este gată să aştepte cât trebuie pe banca de rezervă p-u a ieşi totuşi pe teren odată şi odată . Dacă ne gândim la relaţiile din Arsenal Londra unde şi evoluază ivorianul şi Barcelona atunci putem spune că acest transfer este puţin probabil , dar Eboue este una din cele mai bune variante !


2)Azpilicueta .
Un tânăr care joacă la Osasuna , are doar 20 de ani şi are toată cariera înainte , un eventual transfer la Barca ar lua o cotitură decesivă în cariera sa + la toate preţul avantajos p-u tânărul spaniol care cu timpul ar fi putut chiar să-l înlăture din primul 11 pe brazilianul Daniel Alves !






3)Jose Bosingwa .
27 de ani , portughezul de la Chealsea a fost trecut din echipă în rezerv odată cu plecarea de la echipă a antrenorului brazilian Luis Fellipe Scolari , omul care poate închide întreaga parte dreaptă a echipei , şi în difensivă , şi în linia mediană cât şi în atac . Chealsea îl va ceda cu uşurinţă , dar singur Bosingwa va veni la Barca numai cu garanţii că va fi titular !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu