sâmbătă, mai 15, 2010

Programul electoral al lui Sandro Rosell

Cele mai semnificative declaratii ale lui Sandro Rosell privind politica viitoare a clubului FC Barcelona daca el va deveni presedinte

In cadrul conferintei de presa prilejuite de anuntarea oficiala a programului sau de candidatura la functia de presedinte al clubului FC Barcelona, Sandro Rosell a vorbit despre…

…transferuri:
Daca Pep este de acord, noi vom sprijini toate transferurile, inclusiv cele facute inainte de alegeri. Dar din experienta noastra stim ca a cumpara jucatori inainte de alegeri duce la o crestere a pretului cu 30-50%. Ar fi bine sa se tina cont de acest lucru.

…Txiki Begiristain:
Nu cred ca este cazul sa vorbim despre oamenii care vor pleca sau vor ramane la club, pentru ca aceasta este o discutie care ar trebui sa aiba loc dupa 14 iunie. Daca este adevarat ca Txiki doreste sa plece, va asigur ca avem candidati potriviti pentru a-i lua locul.

…zvonurile unei intelegeri cu atacantul lui Real Madrid, Gonzalo Higuain:
A avea o intelegere cu Higuain ar insemna ca nu ne gandim la Barcelona si la alte lucruri. Nu este nimic adevarat in acest zvon.

…favoritul in alegeri:
Intotdeauna la alegeri este favorit candidatul care continua politica existenta. In cazul de fata recunosc ca nu am inteles prea bine care este…

…Johan Cruyff:
Vom discuta cu el despre modul in care percepe functia de presedinte de onoare a clubului, dar membrii clubului vor avea si ei un cuvant de spus.

…Guardiola:
Nu cred ca este bine ca cei care candideaza la presedintia Barcelonei sa vorbeasca despre Guardiola acum doar ca sa faca o impresie buna printre membri, dar este adevarat ca eu si Pep suntem buni prieteni de peste 20 de ani. Probabil ca nu vom fi de acord cu tot ce cere el. Inca nu a semnat prelungirea contractului dar si-a dat cuvantul si sunt sigur ca va ramane. Vom adopta insa doar cererile sale cu care suntem 100% de acord. Daca va cere ceva ce nu este pe placul nostru, nu ii vom satisface cererile. Sunt insa convins ca va fi rezonabil si va garantez ca, daca vom castiga, vom ajunge la o intelegere cu el in 15 minute. Eu doresc ca el sa ramana aici multi ani. Un fel de Ferguson daca vreti, desi in cazul de fata vorbesc de prezenta sa in interiorul clubului si nu de functia de antrenor.

…situatia economica a clubului:
Daca vom castiga alegerile, vom face imediat un audit pentru a explica membrilor situatia exacta a finantelor clubului, indiferent daca ea va scoate la iveala o realitate buna sau mai putin buna.

…Uzbekistan:
Este o contradictie sa porti sigla Unicef pe piept si in acelasi timp sa colaborezi cu tari precum Uzbekistan. Daca astfel de colaborari exista, le vom incheia imediat.

…tehnologiile informatice:
Tehnologiile web 2.0 sunt foate importante pentru a comunica cu membrii clubului.

…Fernando Torres:
Nu am discutat cu el si nu este o solutie pentru noi.

…Barcelona Atlètic:
Daca echipa promoveaza in divizia secunda, va juca meciurile de pe teren propriu pe Camp Nou.

…aliante electorale:
Nu vom face nicio intelegere cu nimeni.

…proiectul Foster:
Date fiind costurile imense, nu vom sustine acest proiect, asa cum sunt convins ca nu o va face nimeni. Este imposibil sa realizezi asa ceva. Cu toate acestea, ne dorim sa remodelam stadionul si sa il acoperim.

…grupurile radicale de ultrasi:
Il felicit pe presedintele Laporta pentru decizia curajoasa de a-i tine pe acesti indivizi in afara stadionului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu