marți, iunie 15, 2010

Dani Alves refuză prelungirea . Ofertă pentru el şi Toure de la Manchester City !

Mondialul a început de trei zile şi toţi ochii englezilor au fost aţintiţi spre partida cu SUA. Totuşi, Manchester City a reuşit să mute atenţia tuturor către ofertele pe care le-a făcut pentru Dani Alves şi Yaya Toure.
Mancini are buget nelimitat, se pare, chiar dacă formaţia pe care o conduce nu s-a calificat în Ligă. City a făcut deja o ofertă concretă pentru Dani Alves, care va deveni, în măsura în care trupa blau-grana va accepta să îl vândă, cel mai scump fundaş din istorie. 
Englezii au pus la bătaie 40 de milioane de lire şi un salariu record pentru brazilian: 62.000 de lire pe săptămână. Conform sursei citate, fostul jucător al Sevillei le-a transmis oficialilor de pe Camp Nou că vrea să facă acest pas, aşa că sunt şanse mari ca mutarea să se realizeze. Transferul lui Alves ar deveni cel mai scump din istorie pentru postul de fundaş, depăşind recordul stabilit de Pepe, care a ajuns în curtea rivalei Barcelonei, Real Madrid, pentru 30 de milioane de lire.
"City e interesată 100% de Alves, iar el este entuziasmat să semneze cu noi. E încântat de proiectul nostru şi e convins că vom deveni cei mai buni din lume", a spus o sursă din cadrul clubului englez, pentru mirrorfootball.co.uk.
Barcelona l-a transferat pe Alves în 2008 de la Sevilla, plătind pentru transferul său 28 de milioane de lire sterline. Brazilianul mai are contract cu "extratereştrii" până în 2012 şi este greu de crezut că formaţia blau-grana este dispusă să renunţe la serviciile sale.
Dacă Dani Alves are şanse mari să ajungă pe City of Manchester Stadium, datele sunt diferite în ceea ce îl priveşte pe ivorianul Toure. City oferă 25 de milioane, însă catalanii cer 35, o sumă considerată exagerată de englezi. Aceştia vor să îi convingă pe oficialii de pe Camp Nou să accepte un schimb cu Robinho, variantă care pentru moment nu îi încântă pe şefii Barcelonei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu