marți, martie 16, 2010

Guardiola crede ca Thierry Henry trebuie sa arate mai multa ambitie daca vrea sa revina in unsprezecele de start al Barcelonei

Pep Guardiola a sarit in apararea lui Thierry Henry dupa ce o parte a presei spaniole a prezentat o presupusa declaratie a internationalului francez in care acesta spunea ca “ma pastrez pentru Cupa Mondiala”.
“Eu am ascultat intrebarile si raspunsurile in limba franceza si el nu a spus asa ceva”, a raspuns Guardiola. “Niciun jucator nu va spune vreodata ‘ma voi gadila la buric’ pentru a merge la Cupa Mondiala. Astfel de inventii ale presei sunt pretul pe care il platim dupa ce am castigat totul in 2009″.
Guardiola a infirmat si existenta unei probleme intre el si jucator: “De ce ar fi o relatie proasta intre noi? Daca el nu joaca, poate ca este pus si simplu din cauza faptului ca altii sunt mai inspirati si intr-o forma mai buna”.
In schimb, Guardiola crede ca Henry trebuie sa se automotiveze pentru a ajunge la forma din urma cu un sezon: “Eu vreau ca el sa se trezeasca si sa ne ajute, pentru ca cele 26 de goluri [marcate pentru Barcelona] sunt acum istorie. Avem nevoie ca el sa arate din nou ambitia care l-a facut unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Europei in ultima decada. Vreau mai mult de la el si el stie asta, dar depinde doar de el daca va reusi sau nu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu