duminică, aprilie 04, 2010

Ibrahimovic rateaza meciul cu Arsenal si este incert pentru El Clasico

Zlatan Ibrahimovic si Gerard Pique au suferit accidentari la meciului Barcelonei cu Bilbao si pot rata El Clasico de saptamana viitoare Site-ul oficial al clubului FC Barcelona anunta ca Zlatan Ibrahimovic va pierde meciul retur cu Arsenal de marti si este incert si pentru El Clasico de weekendul viitor de pe Santiago Bernabeu. Atacantul central al Barcelonei, autor a patru goluri in ultimele trei partide ale catalanilor, a suferit o ruptura musculara de jumatate de centimetru la gamba piciorului drept la incalzirea premergatoare meciului cu Athletic Bilbao din campionat. Desi fusese anuntat titular, Zlatan Ibrahimovic a fost nevoit sa lase locul in primul unsprezece lui Bojan Krkic, care a profitat de sansa primita si a reusit o dubla.
Un alt jucator cu probleme medicale este Gerard Pique, la randul sau incert pentru meciul cu Real Madrid de peste o saptamana. Fundasul central a terminat partida cu dureri la aductorul piciorului drept si va avea nevoie de sase-sapte zile pentru recuperare. El oricum nu putea juca marti contra lui Arsenal, fiind suspendat.
Alti doi jucatori ai Barcelona, Jeffren Suarez si Yaya Toure, au acuzat probleme medicale in timpul meciului cu Athletic Bilbao. In cazul lor insa nu este vorba de nimic grav si cei doi ar putea juca marti contra lui Arsenal in Liga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu