joi, aprilie 08, 2010

Sapte jucatori blaugrana la nationala U-19 a Spaniei

FC Barcelona este cel mai bine reprezentat club la nationala Under-19 a Spaniei, care va juca in Turcia pentru Campionatul European al categoriei Sapte jucatori blaugrana au fost convocati pentru a face parte din lotul nationalei Under 19 a Spaniei care va participa in perioada 14-19 aprilie in Turcia la un turneu de calificare la Campionatul European al categoriei. Spania face parte din grupa 4 preliminara si va juca cu Norvegia, Turcia si Azerbaijan, prima clasata urmand sa obtina calificarea la turneul final.
Cei sapte jucatori ai Barcelonei convocati sunt Alejandro Sánchez “Alex”, Martín Montoya, Carles Planas, Marc Bartra, Rubén Rochina, Oriol Romeu si Thiago Alcántara, formatia blaugrana fiind astfel cea mai bine reprezentata in lotul nationalei iberice. Cu exceptia Barcelonei, singura echipa care are mai mult de un jucator convocat este Espanyol (Cristian Tello, Oscar Sielva), in timp ce clubul Real Madrid va fi reprezentat doar de Rodrigo Moreno. Vedeta lotului este Sergio Canales, jucatorul lui Racing Santander care a semnat in acest an un contract cu Real Madrid.
Nationala U-19 a Spaniei s-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce a terminat pe locul 2 grupa preliminara din prima faza a competiei, in spatele Portugaliei. La turneul de elita participa si nationala Romaniei, repartizata in grupa 2 alaturi de Ungaria, Portugalia si Grecia. Meciurile din aceasta grupa se vor disputa in Ungaria in perioada 3 – 8 mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu