marți, mai 04, 2010

Arşavin - "La vară mă transfer la Barca"

Unul din liderii a fostei adversare a catalanilor FC ARSENAL LONDRA , rusul Andrei Arşavin , a declarat că vara vrea să se transfere la Barcelona .


Arşavin a ajuns la Arsenal iarna trecută de la Zenit Sankt-Petersburg , de atunci Andrei a devenit adevărat lider al echipei ba chiar şi a întregei Premier Ligi engleze , mult timp britanicii nu au să ui-te pokerul rusului din meciul cu Liverpool (4-4) .Până a ajunge în Londra , jucând la Zenit , Andrei a spus că ar fi dorit să ajungă la Barca , şi chiar acum câteva zile în urmă , în unul din interviurile sale , Arşavin a spus că dacă ar ajunge la Barcelona ar fi fost cel mai minunat moment din cariera sa de fotbalist . Aceste cuvinte au stârnit o reacţie negativă din partea lui Arsene Wenger , ce a dus la un conflict între cei doi.


"La vară vin la Barca , de copil doream să ajung în Spania şi să joc p-u cea mai bună echipă din lume . Câd am venit din Rusia în Anglia era multă critică la adresa mea , lumea nu credea că pot face faţă fotbalului mare , dar am demonstrat că şi în fotbalul mare pot fi printre cei mai buni . Sper ca oficialii catalani să înceapă negocierele cât de curând" - a spus Andrei Arşavin !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu