marți, mai 04, 2010

Luis Enrique poate să scoată dublul Barcei în Segunda !

Barça Atlètic termina campionatul pe locul 2 si va participa la barajul de promovare in Segunda Division A, a doua divizie a campionatului spaniol.Cu o etapa ramasa de disputat, echipa secunda a clubului FC Barcelona, Barça Atlètic, este sigura de ocuparea locului doi la finalul campionatului si de participarea in playoff-ul de promovare in Segunda Division A. Elevii lui Luis Enrique au castigat cu 2-1 meciul din ultima etapa disputat pe propriul teren in fata Valenciei Mestalla (goluri Jonathan Soriano si Montoya) si au pus o distanta de cinci puncte fata de ocupanta locului trei, Ontinyent, care a pierdut la Denia cu scorul de 1-0.
Tot cinci puncte ii separa pe tinerii catalani si de prima pozitie ocupata de Sant Andreu, astfel ca meciul din ultima etapa de la Orihuela nu va mai putea afecta pozitia in clasament trupei lui Enrique la finalul campionatului.
Antrenorul Luis Enrique a declarat in legatura cu meciurile din playoff ca “vom evolua asa cum o facem intotdeauna, incercand sa etalam un joc spectaculos bazat pe ofensiva. In acest mod vom incerca sa speculam punctele slabe ale adversarului si sa le ascundem cat mai bine pe ale noastre”. Tragerea la sorti a partidelor din playoff va avea loc luni, 10 mai.


Echipa Barcelonei Athletic in victoria cu 2-1 in fata Valenciei Mestalla: Masip, Montoya, Plana, Ivan Benítez (Jonathan Soriano min 45), Sergi Gómez, Ilie, Edu Oriol, Víctor Vázquez, Elvis, Sergi Roberto (Espinosa min 58), Gai (Nolito min 63).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu