miercuri, mai 19, 2010

Bun Venit David Villa !

FC Barcelona si Valencia au ajuns la un acord pentru transferul lui David Villa pentru suma de 40 de milioane de euro. Jucatorul va avea numaru 7!
Site-ul oficial al clubului FC Barcelona anunta incheierea cu succes a negocierilor pentru transferul lui David Villa. Pretul total al operatiunii este de 40 de milioane de euro, fara alte sume in functie de performante sau alte clauze cu efect ulterior. Fostul jucator al Valenciei va ajunge in Barcelona joi seara, va efectua vizita medicala vineri dimineata si va fi prezentat vineri la ora locala 13.30, dupa care publicul il va putea vedea in tricoul blaugrana pe stadionul Camp Nou, unde intrarea va fi libera.

Inca nu au fost facute publice datele contractuale, dar El Mundo Deportivo vorbeste despre un contract pe patru ani cu un salariu brut de 7 milioane de euro pe sezon. Cel mai probabil Villa va purta tricoul cu numarul 7, la fel ca la nationala Spaniei.

Dupa ce a evoluat la Real Zaragoza, David Villa a petrecut ultimii cinci ani la Valencia, unde a marcat 107 goluri in 166 de meciuri. De asemenea, este titular incontestabil in nationala Spaniei, pentru care a marcat 36 de goluri in 55 de partide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu