miercuri, mai 19, 2010

Drumurile noastre toate ......

Se vorbeşte de mult timp despre eventualii jucători noi la Barca , unul deja este - spaniolul David Villa adus de la Valencia pentru 40 000 000 de euro , dar s-a lăsat în umbră eventualele plecări din echipă a unor jucători . Odată ce a ajuns Villa în echipă este clar că cel puţin un atacant care deja este în lotul Barcelonei va pleca din echipă . Cel mai probabil ar fi plecarea francezului Thierry Henry care se spune că ar fi ajuns la un acord cu o echipă din MLS . 
După o mulţime de meciuri proaste făcute în Liga Campionilor şi în La Liga , probabil că stopperul din Coasta de Fildeş , Yaya Toure va părăsi echipa . Cel mai probabil va pleca î Anglia , unde are oferte de la Arsenal , Manchester City şi Tottenham , ultima fiind favorită pe motiv că joacă în Liga Campionilor în sezonul viitor .
A 3-a plecare ar fi ukraineanul Chigrynskyi care a evoluat foarte prost până acum , însă Marca spune că cu randamentul de 100% ukraineanul îşi va continua evoluţiile pentru catalani . Atunci rămîine Rafael Marquez , care ani de ani a fost fidel echipei anul curent având mici probeleme . Eventuala sa nouă echipă ar fi FC SEVILLA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu