duminică, iunie 20, 2010

Program FC BARCELONA in turneul din Asia !

FC Barcelona are un program incarcat in vara lui 2010, jucatorii urmand a avea o scurta pauza dupa Campionatul Mondial de Fotbal Site-ul clubului FC Barcelona anunta programul de pregatire al echipei de fotbal in aceasta vara.
Prima sedinta de antrenament condusa de Pep Guardiola va avea loc pe data de 19 iulie, cand sunt asteptati sub comanda tehnicianului jucatorii care nu participa la Campionatul Mondial (Manuel Pinto, Dmytro Chygrynskiy, Seydou Keita, Maxwell, Jeffren, Gaby Milito, Zlatan Ibrahimovic si Bojan Krkic) si mai multi jucatori de la echipa a doua.

O saptamana mai tarziu, acestui grup li se vor adauga jucatorii prezenti la Mondial care vor parasi competitia inaintea sferturilor de finala. In aceasta formula, FC Barcelona va juca pe 29 iulie un meci amical la Oslo (Norvegia) cu echipa locala Valerenga, dupa care se va intoarce in aceeasi zi in Orasul Condal.

Pe 31 iulie este programata incorporarea celorlalti jucatori in lotul Barcelonei, urmand sa se faca in formula completa deplasarea la turneul promotional din Asia. Pana in momentul de fata sunt programate doua partide de verificare (si probabil vor ramane asa), pe 4 august contra unui unsprezece al starurilor campionatului sud-coreean, iar pe 8 august la Beijing contra campioanei Chinei, Guoan.

Imediat dupa turneul asiatic, internationalii Barcelonei se vor intoarce la echipele nationale pentru primele meciuri de calificara pentru Campionatul European EURO 2010 sau pentru diverse meciuri amicale, cel mai interesant fiind cel dintre Mexic si Spania, deja confirmat.

Pe 14/15 si 21/22 august catalanii vor juca pentru primul trofeu al noii stagiuni, Supercupa Spaniei, intalnind intr-o dubla mansa pe FC Sevilla. Cel mai probabil la distanta de o saptamana dupa returul supercupei programat pe Camp Nou va avea loc debutul noului sezon in Primera Division, trupa lui Guardiola urmand sa dispute inainte si meciul pentru trofeul Gamper, fie la mijlocul saptamanii in care se disputa supercupa, fie imediat dupa aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu