marți, martie 30, 2010

Pinto isi va prelungi cu un an contractul cu FC Barcelona

Jose Manuel Pinto a acceptat sa mai ramana inca un sezon pe Camp Nou ca rezerva a lui Valdes si va semna in aceasta saptamana un nou contract Problema portarului de rezerva pentru sezonul 2010-2011 pare a fi rezolvata: postul catalan de radio Ona FM a anuntat ca Barcelona a ajuns la un acord verbal cu Jose Manuel Pinto pentru prelungirea contractului acestuia cu inca un an.
Actuala intelegere expira pe 31 iunie anul curent. Pinto ar fi putut asadar pleca gratis, dar goalkeeperul care in noiembrie va implini 35 de ani a acceptat sa mai ramana inca un an pe Camp Nou, multumit de respectul de care se bucura in vestiar, chiar daca numarul de jocuri pe care le joaca de regula la echipa este limitat la doar cateva pe sezon.
De altfel Pinto a acceptat inca de la venirea la Barcelona in ianuarie 2008 rolul de rezerva a lui Victor Valdes. Chiar daca in doi ani a jucat doar 22 de meciuri pentru formatia blaugrana, el a fost protagonistul castigarii Copei del Rey in sezonul trecut, fiind integralist in toate meciurile din aceasta competitie.
Noua intelegere dintre Pinto si FC Barcelona, care se va derula in aceleasi conditii contractuale ca si cea de acum, va fi semnata in cursul acestei saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu