marți, martie 30, 2010

Revine Eric Abidal!

Eric Abidal ar putea juca pentru Barcelona in meciul cu Arsenal, dar Guardiola nu il va putea folosi pe Iniesta si posibil nici pe Gerard Pique La sapte saptamani dupa accidentarea suferita la antrenamentul Barcelonei in localitatea catalana Reus, Eric Abidal s-a antrenat in dimineata de luni cot la cot cu colegii si este pregatit sa revina in unsprezecele de start al formatiei blaugrana in meciul de miercuri cu Arsenal din mansa tur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor 2009-2010.
Dupa ce si Xavi Hernandez a lasat in urma accidentarea suferita in urma cu doua saptamani si a jucat jumatate de ora in partida castigata de catalani sambata seara la Mallorca, singurul jucator despre care se poate afirma cu certitudine ca va rata partida de pe Emirates este Andres Iniesta. Optarul Barçei a suferit sambata o mica ruptura musculara la genunchiul drept si are nevoie de aproximativ 10 zile de refacere, dar ar putea fi apt de joc in returul cu Arsenal programat saptamana viitoare pe Camp Nou. Pentru a suplini absenta lui Iniesta, Pep Guardiola l-a chemat la antrenamentul de luni pe Jonathan dos Santos, cel care sambata a bifat cateva minute in finalul jocului de campionat.
Daca absenta lui Iniesta este sigura, exista semne de intrebare si in ceea ce priveste prezenta pe foaia de joc a meciului de miercuri a lui Gerard Pique. Dupa ce nu a fost nici macar rezerva cu Mallorca din cauza unor probleme la spate, tanarul fundas central s-a antrenat luni separat, la intensitate redusa.

Un comentariu: