marți, martie 30, 2010

Turneul promotional al Barcelonei din vara va avea loc in acest an in Asia

Dupa doi ani in Statele Unite, pe coasta de Est in 2008 si pe cea de Vest in 2009, FC Barcelona va merge in acest an in Asia Directorul general al clubului FC Barcelona, Joan Oliver, a dezvaluit in cadrul unei conferinte de presa ca turneul promotional pe care echipa blaugrana obisnuieste sa il efectueze in fiecare vara va avea loc in acest an in Asia.
Catalanii au dificultati in a stabili date concrete din cauza desfasurarii in perioare 11 iunie – 11 iulie a Campionatului Mondial de Fotbal in Africa de Sud. Cel mai probabil insa, turneul asiatic va avea loc la inceputul lunii august, dar este posibil ca mai multe vedete sa nu faca deplasarea in Orient daca vor ajunge in fazele superioare ale Mondialului.
Ultimul turneu pe care FC Barcelona l-a efectuat in Asia a avut loc in 2007, cand au avut loc meciuri in China, Japonia si Hong Kong, iar in ultimii doi ani, atentia departamentului de marketing al clubului s-a mutat in Statele Unite, cu cate un turneu pe coasta de Est (2008) si cea de Vest (2009).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu