luni, aprilie 19, 2010

Succes celor de la Inter !

Înainte de meciul cu Inter , mă gândeam ce pot să vă spun , dar ce n-aş zice eu asta nu influenţează rezultatul meciului . Regina noastră joacă de minune şi rezultatul va veni de la sine , nu are importanţă cine e absent sau cine e traumat , e important care dintre jucători sunt gata de luptă şi sunt motivaţi la maxim .
Printre marii luptători în partida tur ar trebui să fie jucători ca Zlatan şi Maxwel de la Barca , şi de la Inter Samuel Eto'o şi Thiago Motta , primii doi fiind ex-jucători a echipei milaneze şi respectiv ceilalţi a echipei catalane . Chiar dacă de data aceasta Eto'o joacă împotriva noastră , aş vrea să înscrie , căci merită , prea josnic a fost transferul său la Inter , un jucător de milioane care a fost folosit ca monedă de schimb pentru un scandinav năsos şi s-a considerat mai slab în calităţi ca Ibra . A făcut multe pentru blaugrana de aia îi doresc succes !
Nu aş vrea să fac comparaţie între antrenorii celor două mari echipe , căci ambii sunt meseriaşi , ce priveşte frumuseţea declaraţiilor şi calităţile care trebuie să le posede un antrenor la aşa nivel , pot spune doar una - "Îmi pare bine că mă aflu în spatele inteligenţei , fidelităţii , întruchipării a respectului şi bunătăţii a lui Guardiola , şi nu în spatele "calităţilor" ce le posedă antrenorul portughez ( nu le enumăr din respect pentru el şi ceea ce face ) "
Deci , încăodată succes celor de la Inter Millano  căci veţi avea nevoie de el în cantităţi mari în faţa BARCEI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu