sâmbătă, iunie 05, 2010

Transfer imposbil , transfer fără logică şi ruşine : " Mourinho îl vrea pe Fabregas la Madrid "

Real Madrid a pus ochii pe Cesc Fabregas, insa numai in cazul in care nu iese transferul lui Steven Gerrard de la Liverpool!
Jose Mourinho a dat unda verde pentru o oferta din partea Realului catre Arsenal, chiar in momentul in care transferul lui Fabregas la Barca era ca si facut. Mourinho vrea sa aiba o a doua optiune, in cazul in care Gerrard va refuza sa vina la Madrid, scrie azi Marca.
Real Madrid nu se arunca la bani mai mult decat Barcelona si va oferi tot in jurul a 40 de milioane de euro. Chiar daca Mourinho il prefera pe englez, Fabregas ii ofera anumite avantaje. Primul ar fi varsta. Gerrard are 30 de ani si chiar daca mai poate juca o perioada la cel mai inalt nivel, nu poate concura cu Fabregas, care are doar 23 de ani.De asemenea, nationalitatea. Florentino incearca sa-si apropie fanii prin transferuri de spanioli. Dupa venirea lui Xabi Alonso, Arbeloa, Granero si Raul Albiol, Real l-a transferat in aceasta vara pe Sergio Canales, iar venirea lui Cesc ar fi o lovitura teribila pentru rivala Barcelona. Un cuvant greu de spus vor avea Arsene Wenger si tatal jucatorului, ambii extremi de deranjati de ofensiva Barcelonei in momentele cheie ale sezonului. Ultimul cuvant insa il va avea de spus chiar Cesc, care se pare ca l-a sunat din cantonamentul nationalei pe Wenger, anunta El Mundo.In zadar a incercat Cesc sa ia legatura cu antrenorul sau, sau cu vreunul dintre directorii lui Arsenal. Nimeni nu ii raspunde la telefon. El Mundo scrie ca mijlocasul este extrem de suparat din cauza faptului ca londonezii nici nu vor sa auda macar de negocieri cu Barcelona si au respins deja oferta formala facuta de Laporta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu